Saartje Vandendriessche

Master your energy and activate your highest potential

Keynote

Tijdens deze interactieve keynote deelt Saartje haar ervaringen over hoe we ons energetisch potentieel kunnen vergroten en evolueren naar een gezonde levensstijl vol energie. Worstelen je werknemers met energiedips? Herkennen ze zich in een onverklaarbare vermoeidheid! Dan is het tijd om actie te ondernemen! Heel wat personen herkennen zich in haar zoektocht naar energie. Een goede balans tussen voeding, beweging en slaap zijn essentieel voor een productieve mindset. Als we ons leven niet bouwen rond onze energiehuishouding, betalen we de prijs in termen van levenskwaliteit en werkprestaties.

Ondernemen is topsport, en Saartje neemt jouw bedrijf mee in dit energieke verhaal. Wat is het geheim om maximaal te presteren? Hoe kunnen we vermoeidheid tegengaan en ons energetisch potentieel optimaliseren? Hoe zorgen we dat de groep meer wordt dan de som van de personen waaruit ze bestaat? Saartje deelt graag de wetenschappelijk onderbouwde technieken en inzichten in haar interactieve keynote. Samen gaan we voor een geweldige boost!

Body and mind bootcamp

Workshop

1 op 3 werknemers beweegt nooit. Bovendien blijkt uit onderzoek dat de gemiddelde zittijd van de moderne mens 14 uur per drag bedraagt. En dat is rampzalig voor onze gezondheid en productiviteit. Er is geen enkel geneesmiddel dat zo veelzijdig op onze gezondheid inwerkt als beweging.

Saartje begeleid je graag als physical coach naar een sterker en gezonder lichaam. Eerst worden jullie geïnspireerd en gemotiveerd door deep learnings: hoe trainen we het best, hoe worden we gemotiveerd, en hoe integreren we beweging binnen het bedrijf.

Daarna gaan we al onze spieren activeren via zowel cardio als krachttraining. Een circuittraining op muziek die iedereen kan meedoen.

We sluiten af met relaxatieoefening (ademhaling) waarbij je helemaal kan ontspannen.

Voor deze workshop raden we aan om losse, sportieve kledij te dragen.
Laat de casual kledij op de congresdag, vrijdag 19 april, maar in je koffer liggen of kleed je ter plaatse vlug om.

Over Saartje Vandendriessche

Saartje Vandendriessche heeft meer dan 20 jaar ervaring in de media als presentatrice en actrice. Haar tijd bij VRT, waar ze programma’s zoals ‘Vlaanderen vakantieland’ en ‘Beweeg in uw kot’ maakte, heeft haar gevormd.

Maar het waren vooral haar avontuurlijke shows, zoals ‘Op de man af’ en ‘Saar in het bos’, die indruk maakten. Deze programma’s brachten haar uit haar comfortzone en daagden haar uit om haar grenzen te verleggen. Tot op vandaag ben is ze een grote fan van uitdagingen waarbij ze tot het uiterste moet gaan.

Saartje is trots op haar eigen talkshow “Saartje” (Proximus Pickx+), die snel een van de best bekeken programma’s op de zender werd.

Tegenwoordig is ze niet alleen op de media actief, maar ook als ondernemer. Saartje leid haar eigen Energy Academy, waar ze haar kennis en ervaring deelt over hoe je het energetisch potentieel van werknemers kan maximaliseren. Dit doet ze via workshops, Energy boostcamps, teambuildings en inspirerende keynotes. Haar missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om zo te evolueren naar een gezonde levensstijl met tonnen energie.

Onze andere sprekers:

Cyriel Kortleven

Dado Van Peteghem