Cyriel Kortleven

De veranderende mindset

De survivalkit voor professionals in verandering
Keynote & brainstorm

In tijden van ontwrichtende verandering hebben we professionals nodig met een wendbare geest. Elke dag worden we geconfronteerd met nieuwe uitdagingen: wereldwijde concurrentie; veeleisende klanten; nieuwe technologieën;…

We hebben mensen nodig die het aandurven om hun comfortzone te verlaten en hun oordeel op te schorten. We hebben mensen nodig die de wereld vanuit een ander perspectief verkennen en problemen in kansen kunnen omzetten. We hebben mensen nodig die tot actie overgaan en niet bang zijn om snel, vaak en vooruit te falen door te experimenteren met BaNaNo-acties. Ontdek hoe de Veranderingsmindset een overlevingspakket kan zijn voor professionals in verandering.

JA … je moet je oordeel opschorten om vaste denkpatronen te doorbreken.
EN … verken de wereld vanuit een ander perspectief om nieuwe ideeën te genereren.
HANDEL … ernaar omdat de sleutel tot echte innovatie het doen van experimenten & snel, vaak & voorwaarts falen is.

In deze interactieve en vermakelijke presentatie zul je de vonk, hulpmiddelen en taal krijgen om anderen te beïnvloeden om creatiever & ondernemender te zijn en je eigen Veranderingsmindset een grote impuls te geven.

Ja En Handel … Nu.

En… Actie – netwerken met een twist
Workshop

Over Cyriel

Al meer dan 20 jaar inspireert Cyriel Kortleven organisaties zoals IKEA, NASA en Unilever om Verandering met moed, vertrouwen en enthousiasme te benaderen. Zijn pragmatisch advies heeft hem de bijnaam De Vereenvoudiger opgeleverd. In een steeds complexere wereld hebben we nieuwe, eenvoudige perspectieven nodig die ons in staat stellen om onzekerheid te navigeren en problemen in kansen om te zetten.

Wees klaar voor praktische tips & hulpmiddelen om jou als leider gedragsverandering te laten stimuleren. Je publiek zal gewapend zijn met nieuwe taal en een boost van energie om de angst voor verandering om te zetten in een positieve houding ten opzichte van de doelen die je wilt bereiken. Cyrel gebruik interactie en humor om een context te creëren waarin mensen anders denken en voelen om hun verlangen naar creativiteit, het nemen van risico’s en het behalen van ambitieuze resultaten opnieuw aan te wakkeren.

Trek je niets aan van de verandering. Verander je Mind.

Onze andere sprekers:

Saartje Vandendriessche

Dado Van Peteghem