Dado Van Peteghem

Het begrijpen van de exponentiële kracht van AI

Keynote

Kunstmatige intelligentie (AI) is een van de meest transformerende technologieën van onze tijd en verandert de manier waarop we zaken doen.

AI transformeert de gebieden van marketing, innovatie, verkoop en klantenservice, door zeer efficiënte tools te bieden en gepersonaliseerde strategieën mogelijk te maken.

Het omarmen van AI gaat echter niet alleen over het investeren in technologie. Het gaat om het omarmen van de 3P’s: hoe zal dit mensen, processen en de keuze van platforms beïnvloeden?

Over Dado Van Peteghem

Dado Van Peteghem is oprichtend partner bij het adviesbureau Imagin3 Studio en medeoprichter van de platformen Social Seeder en Speakersbase.

Hij heeft Communicatie & Informatica gestudeerd aan de Universiteit van Gent en is een gepubliceerde auteur van 4 zakelijke boeken: “Digitale Transformatie” (2014) met Jo Caudron, “Corporate Venturing” (2018) met Omar Mohout, “Metasystemen” (2020) met Nils van Dam en “De Virtuele Economie” (2023) met Jeremy Denisty.

Dado helpt actief organisaties met hun innovatievisie en -strategie. Als lid van de strategiecommissie van de toonaangevende modegroep Chalhoub Group brengt hij vaak tijd door in het Midden-Oosten.

Onze andere sprekers:

Saartje Vandendriessche

Cyriel Kortleven