Programma

Gelegen op slechts een kleine 7 uur rijden, ligt aan de Loire een bruisende metropool met een grote economische, culturele en toeristische aantrekkingskracht.

We kozen Nantes als congresbestemming vanwege haar uitstraling en dynamiek die perfect aansluit bij het nieuwe VVR beleid. Nantes, de geboortestad van visionair en auteur van verschillende reisverhalen Jules Verne, combineert op een creatieve manier het verleden, heden en toekomst. Deze stad blijft zichzelf vernieuwen, is artistiek, nieuwsgierig en vooruitziend! Een dynamiek die je niet enkel terug vindt in hun stadsbeleid maar ook in het straatbeeld.

Het #BETravelCongres is een unieke gelegenheid om alles weer even op scherp te stellen. Onze sector staat voor heel wat uitdagingen. Het is dan bijzonder nuttig om even stil te staan bij waar je vandaag staat. Even aan zelfreflectie te doen, je te laten inspireren door enkele sprekers die een sterk en waardevol verhaal brengen, je kennis uitbouwen tijdens de workshops en te overleggen en evalueren met de collega’s die aanwezig zijn.

Het congres is zo een uniek moment, de uitgelezen kans om dit te doen.

Thema van dit congres is dan ook “mijn klant, mijn reisbureau, mijn meerwaarde” en de sprekers en workshops zijn dan ook in functie van dit thema gekozen.

Gaan we het dan niet hebben over de nieuwe Wet betreffende de verkoop van Pakketreizen, Gekoppelde Reisarrangementen en Reisdiensten en over de GDPR? Neen, inspiratie, kennis en ervaring opdoen en delen, netwerken, nieuwe mensen leren kennen en mogelijk nieuwe opportuniteiten ontdekken. Dat zijn de doelen van dit congres. Uiteraard zullen de verschillende specialisten van het VVR-team graag even tijd vrijmaken indien je vragen mocht hebben.

De plaatsen zijn beperkt en de inschrijvingen lopen via een “first come first served” principe.
Schrijf jezelf en de mensen van je team dus snel in zodat je geen seconde dient te missen.

Programma

Wij zorgen voor een goed gevuld programma met interessante sprekers, genoeg mogelijkheden tot netwerken en de nodige ontspanning. Als afsluiter van het congres een gala-avond (black tie!) op een mystery location, waarna we jullie de volgende dag terug naar huis sturen met een gezonde dosis motivatie om er verder tegen aan te gaan.

Donderdag 24 mei

Vrijdag 25 mei

Zaterdag 26 mei

Zondag 27 mei

 

Vervoer

  • Eigen vervoer
  • Vliegtuig – Brussels Airlines (volzet)
  • TGV – Lille Europe
    24 mei – 07u36 – 11u50
    27 mei – 12u03 – 16u07

 

Prijzen

 

Ik schrijf me in!