Voorgaande edities


Dit vonden de deelnemers aan de voorgaande edities er van.

Het VVR-congres is dé ideale plaats om te netwerken met collega’s en andere reisprofessionals.
De sprekers, workshops en gesprekken zorgen voor een boost en een hoofd vol (nieuwe) ideeën, die je dan in je kantoor kan uittesten.
Een mooie gelegenheid om op een “fun” manier eveneens een nieuwe bestemming te ontdekken!
Dorine Naeye – DN Travel and Events

Tijdens een meerdaags congres is er niet alleen tijd voor een aantal sprekers en brainstorm-sessies, maar ook – of misschien moet ik zeggen vooral – de informele gesprekken zijn vaak heel waardevol. Het is een unieke kans om je netwerk uit te breiden. Kortom: een niet te missen evenement voor al wie vooruit wil met zijn/haar zaak. Silverjet tekent alvast weer present voor het nieuwe VVR congres.
Wim David – Silverjet Belgium

Het programma heeft mij in Malaga zeker en vast aangenaam verrast. De VVR heeft (sorry voor mijn woorden) zijn saai imago van zich weten afschudden. Er waren interessante workshops met een leuke afwisseling tussen ‘werken’ en ontspanning. Heel wat toffe collega’s ontmoeten. Als TUI agent voelde ik me soms toch wel een vreemde eend in de bijt tussen al de Selectair collega’s. Als mij agenda het toelaat ga ik zeker terug mee dit jaar, en hoop ik ook wat TA collega’s warm te maken.
Eve Mellemans – Cirkel Reizen

Wie zich nog het VVR Congres in Malaga herinnert (20-23/11/2015), denkt niet enkel terug aan de werksessies. Héhé, daar was ook een toeristisch gedeelte, met als absolute uitschieter (voor de cultuurliefhebber dan toch) het bezoek aan het Picasso Museum. Verbluffend, of hoe die man met een paar penseelstreken zijn creativiteit vorm kon geven. Wie van deze kunst kan genieten, werd werkelijk uit zijn sokken geblazen. Ook in 2018 trekt de VVR naar een stad met een sterke culturele insteek: het pittoreske Nantes… Dan denk ik meteen aan Les Machines de l’île. Of hoe we in de creativiteit kunnen treden van Jules Verne. Een betere locatie om na te denken over creativiteit bestaat er niet. Tiens… moeten wij niet alle dagen creatief zijn in onze job?
Jan Van Durm 

VVR Congres 2015 in Malaga, stad met geschiedenis, stad van Picasso. Cultuur, gastronomie, shoppen, feesten, zon, zee en strand:
Malaga heeft het allemaal! 
Toffe bende, super sfeer, prima organisatie, interessante thema’s gebracht door boeiende sprekers, uitstekende balans tussen werk en vertier = bijleren met veel plezier!
Op naar het volgend congres!!!
Julie Godts – Uniglobe Universal Travel