Voorgaande edities


Dit vonden de deelnemers aan de voorgaande edities er van.

#BETravelcongress, het Toerisme congres dat voor iedere speler in het Belgische Toeristisch landschap toegankelijk is.  Daar kan je niet ontbreken, naar mijn bescheiden mening.  Zeker nu na de bundeling van de krachten van VVR & UPAV. Boeiende sprekers, interessante workshops maar vooral de vele netwerkmomenten formeel en informeel geven dit congres net dat beetje meer. Menige deal is hier ontstaan tussen pot en pint zoals men vaak hoort, maar nog meer diepe vriendschappen voor het leven zijn hier ontsproten. Copco TravelXL & Woni Safaris Belgium tekenen alleszins present, hoe druk onze agenda ook is het staat met stip genoteerd. Hier maken we tijd voor vrij en mogen we niet ontbreken. Ik kijk er al naar uit jullie te ontmoeten!
Yves Coppens – Copco TravelXL & Woni Safaris Belgium

Het VVR-congres is dé ideale plaats om te netwerken met collega’s en andere reisprofessionals.
De sprekers, workshops en gesprekken zorgen voor een boost en een hoofd vol (nieuwe) ideeën, die je dan in je kantoor kan uittesten.
Een mooie gelegenheid om op een “fun” manier eveneens een nieuwe bestemming te ontdekken!
Dorine Naeye – DN Travel and Events

Tijdens een meerdaags congres is er niet alleen tijd voor een aantal sprekers en brainstorm-sessies, maar ook – of misschien moet ik zeggen vooral – de informele gesprekken zijn vaak heel waardevol. Het is een unieke kans om je netwerk uit te breiden. Kortom: een niet te missen evenement voor al wie vooruit wil met zijn/haar zaak. Silverjet tekent alvast weer present voor het nieuwe VVR congres.
Wim David – Silverjet Belgium

Zonder twijfel heb ik mij weer ingeschreven voor het BETravelcongres. Zoals altijd zal men zeker weer een mooie mix creëren van formele en informele momenten, boeiende gastsprekers, momenten van ontdekken en doen. Ik vind het altijd fijn om tijdens het VVR-congres weer eens andere mensen te ontmoeten. Hier zijn altijd professionals van veel verschillende groeperingen, andere/nieuwe leveranciers, instanties,… aanwezig. Altijd weer ontmoet je hier zeer boeiende, nieuwe mensen.  Zeker nu met de samenwerking met UPAV kijk ik daar ook weer naar uit. Eigenlijk kan je het hele congres zien als 1 groot netwerkevent. Dit is een van de afspraken op een jaar die met vet in de agenda genoteerd staan, hier kan/mag je niet ontbreken! Tot in Coimbra!

Goele Custers – Selectair De Reisboetiek

Wie zich nog het VVR Congres in Malaga herinnert (20-23/11/2015), denkt niet enkel terug aan de werksessies. Héhé, daar was ook een toeristisch gedeelte, met als absolute uitschieter (voor de cultuurliefhebber dan toch) het bezoek aan het Picasso Museum. Verbluffend, of hoe die man met een paar penseelstreken zijn creativiteit vorm kon geven. Wie van deze kunst kan genieten, werd werkelijk uit zijn sokken geblazen. Ook in 2018 trekt de VVR naar een stad met een sterke culturele insteek: het pittoreske Nantes… Dan denk ik meteen aan Les Machines de l’île. Of hoe we in de creativiteit kunnen treden van Jules Verne. Een betere locatie om na te denken over creativiteit bestaat er niet. Tiens… moeten wij niet alle dagen creatief zijn in onze job?
Jan Van Durm 

VVR Congres 2015 in Malaga, stad met geschiedenis, stad van Picasso. Cultuur, gastronomie, shoppen, feesten, zon, zee en strand:
Malaga heeft het allemaal! 
Toffe bende, super sfeer, prima organisatie, interessante thema’s gebracht door boeiende sprekers, uitstekende balans tussen werk en vertier = bijleren met veel plezier!
Op naar het volgend congres!!!
Julie Godts – Uniglobe Universal Travel