Veerle Franqui

Een echte burn-out?!

Je zou er van verschieten hoeveel mensen op de rand van een burn-out staan. Een vakantie blijkt al te vaak onvoldoende om de batterijen op te laden. Hoogtijd om de strijd aan te gaan met de burn-outs!

  • Wat als je vol energie naar je werk zou kunnen komen? En wat als je vol energie naar huis zou kunnen gaan?
  • Ontdek wat je kan ondernemen om stressschade bij jezelf én bij collega’s te voorkomen.
  • Burn-out is een ernstige energieziekte. Uit welke energiebronnen kan je bijtanken? Waar zitten je quick wins op korte termijn? Welke strategie kan je helpen voor meer energie op lange termijn?
  • Welke pitstops neem je best op je werk om te voorkomen dat je opgebrand geraakt? Wat kan jij voor jouw collega’s betekenen én omgekeerd? En… wat als een collega opgebrand thuis zit?

In deze taboedoorbrekende presentatie geeft Veerle Franqui je een rijkelijke reeks concrete oplossingen om alerter met energie om te gaan. Walk the talk’ rules: verwacht je aan actie, een hoog animogehalte én serieuze boodschappen die zullen blijven nazinderen.

De presentator van dienst is Veerle Franqui (Lic. in de Lichamelijke Opvoeding en European Master in Sport and Exercise Psychology). Haar enthousiasme werkt ontzettend aanstekelijk en gaat je ongetwijfeld aanzetten tot actie. Veerle is een geboren entertrainer. Ze zal je verbazen met een gefundeerde materie én een fijne spontaniteit en spitsvondigheid. Haar expertise? Een rasechte allrounder in vitaliteit. Ze kan vlotjes verschillende vitaliteitstopics met elkaar verbinden.

Benieuwd naar de presentatie van Veerle Franqui?
Schrijf je dan onmiddellijk in voor ons #BEtravelCongress van 8 t.e.m. 12 mei te Bodrum.