Veerle Franqui

Energiemanagement: ‘Een echte burn-out?!’

Maak je klaar voor een taboedoorbrekende keynote.

Veerle Franqui brengt je met ‘Een echte burn-out?!’ op een humoristische manier de serieuze basisprincipes van energiemanagement.

Veerle is op een missie om een rem te zetten op de kweek van burn-outs. Dat zal je merken aan haar aanstekelijk enthousiasme. Je mag je ook verwachten aan een confrontatie (met de nodige humor) zodat je actie zal willen ondernemen.

Burn-out is een energieziekte. Hoe kan je die ziekte, samen met jouw collega’s, voorkomen? Uit welke energiebronnen kan je bijtanken zodat je niet opgebrand geraakt? Wat kan je doen op fysiek, mentaal en sociaal vlak? Beeld je het al maar in: Wat als je vol energie aan je werkdag zou kunnen beginnen en die ook zo zou kunnen afsluiten? Wat als je echt ‘de klik’ kan maken na je werkdag?

Workshop: ‘Ergo wake up call!’

Naast de keynote geeft Veerle ook een workshop ‘Ergo wake up call!’

Doet jouw gedrevenheid je in jouw scherm kruipen? Zit je vaak met een kromme rug? Blijf je ‘goed’ doorwerken zonder rugvriendelijke pauzes te nemen? Deze verfrissende opleiding rond kantoorergonomie zal je ogen openen!

Veerle haalt volgende topics aan:

• De belangrijkste ergonomische checkpoints in functie van een veilige bureausetting (bureaustoel, toetsenbord, scherm, muis,…) worden samen overlopen.

• Je krijgt een spoedcursus anatomie zodat je weet waarom preventie o zo belangrijk is.

• Een perfect getunede bureaustoel is geen waterdichte bescherming tegen fysieke klachten. Welke haalbare oefeningen kun je overdag doen om de gevolgen van langdurig zitten te voorkomen?

Over Veerle Franqui

Veerle Franqui is Licentiaat in de Lichamelijke Opvoeding en European Master in Sport and Exercise Psychology. Haar enthousiasme werkt ontzettend aanstekelijk en gaat je ongetwijfeld aanzetten tot actie. Veerle is een geboren entertrainer. Ze zal je verbazen met een gefundeerde materie én een fijne spontaniteit en spitsvondigheid. Haar expertise? Een rasechte allrounder in vitaliteit. Ze kan vlotjes verschillende vitaliteitstopics met elkaar verbinden.