PortAventura World

3 Parken en 6 themahotels

Welkom in het grootste familieresort aan de Middellandse Zee. Een unieke vakantiebestemming met 3 themaparken, vijf 4-sterrenhotels en één 5-sterrenhotel, een congrescentrum, 3 prachtige golfbanen en een Beach Club met directe toegang tot het strand.

PortAventura World Parks & Resort ligt in een uitzonderlijke omgeving aan de Costa Dorada, op slechts 1 uur van Barcelona en aan de kust van de Middellandse Zee, en is een ideale bestemming voor een onvergetelijke gezinsvakantie in elk seizoen.

PortAventura Park: ontdek zes werelden op één bestemming

PortAventura Park is een van de toonaangevende en hoogst gewaardeerde themaparken van Europa; de 6 themagebieden nemen u mee op een fascinerende reis langs de mooiste plekken ter wereld. Tijdens uw avontuur vindt u attracties voor alle leeftijden: van thrill rides om de adrenaline te laten pompen tot rustigere en gezinsvriendelijke attracties, zonder het aanbod in het waterpark te vergeten; verbazingwekkende shows van artiesten uit de hele wereld; een groot aantal restaurants waar u kunt uitrusten en bijtanken met smakelijke gerechten; en ambachtelijke, mode- en souvenirwinkels. De meest schattige personages van Sesamstraat® en de grote Woody Woodpecker, de beroemde mascotte van het park, zullen een glimlach ontlokken op de minst verwachte plaatsen en momenten.

Wat je moet weten:

 • 40 attracties voor alle smaken en leeftijden.
 • Dagelijks shows en voorstellingen.
 • 6 themagebieden: Mediterrània, Polynesië, SésamoAventura, China, Mexico en Far West.
 • SésamoAventura: het enige themagebied dat volledig gewijd is aan onze jongste bezoekers met decoratie, attracties en shows geïnspireerd op de wereld van Sesamstraat®.

Ferrari Land: beleef de passie, voel de emotie

Europa’s enige Ferrari themapark is een eerbetoon aan het artistieke erfgoed van Italië en een eerbetoon aan Enzo Ferrari, de oprichter van het legendarische Italiaanse merk. Bezoek ons en ontdek Red Force, de hoogste en snelste verticale versneller in Europa, de innovatieve Flying Dreams en het kindergedeelte. In de Ferrari Gallery kun je de geschiedenis van het Italiaanse merk op een echt interactieve manier verkennen, en in Pole Position Challenge kun je een van de 8 semi-professionele F1-simulators besturen, en vergeet niet te stoppen bij Ristorante Cavallino voor de traditionele Italiaanse thuiskeuken.

Wat je moet weten:

 • Red Force: Europa’s hoogste (112 meter) en snelste (van 0 tot 180 km/u in 5 seconden) versneller.
 • 16 fantastische attracties en spelletjes.
 • Kinderzone met 5 attracties voor de allerkleinsten.
 • De gedetailleerde thematisering bootst iconische plaatsen en gebouwen in Italië na, zoals het Colosseum in Rome of de Campanile van San Marco in Venetië.
DCIM\100GOPRO\G0023180.JPG

Caribe Aquatic Park: beleef een echt caribisch avontuur

Een groot eiland met meer dan 50.000 m2 gewijd aan tropisch avontuur. 16 attracties en zwembaden, aanstekelijke reggaemuziek, gedetailleerde thematisering omlijst door watervallen, enorme zwembaden zoals Playa Paraíso en Sésamo Beach, een piratengaljoen bemand door Sesamstraat®-figuren, weelderige groene zones vol tropische planten en palmbomen en de meest verfrissende en smakelijke eetgelegenheden maken dit waterpark tot een unieke plek voor een authentiek Caribisch avontuur met uw gezin.

Wat u moet weten:

 • King Khajuna: 31 meter hoge waterglijbaan met een afdaling van 55°.
 • 16 attracties en zwembaden.
 • Thematiek geïnspireerd op de Caribische eilanden uit de piratentijd.
 • El Gran Caribe: overdekt gedeelte met waterspeelstructuren, een enorm zwembad en kleedkamers en kluisjes.

6 Thema hotels

PortAventura Hotels heeft meer dan 2200 kamers verdeeld over de 6 4- en 5-sterrenhotels. Het thema en de inrichting van elk hotel is geïnspireerd op enkele van de gethematiseerde zones van het PortAventura Park. De hotels zijn gunstig gelegen voor een snelle toegang tot de parken en liggen dicht bij de paradijselijke stranden van de Costa Dorada.

Wij verblijven tijdens het congres in Hotel Caribe ****