Isabel Verstraete

We leven in turbulente tijden. We leven in een decennium van transformatie. Bedrijven worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen die niet kunnen worden opgelost met ouderwetse methodes. Met ‘The Care Principles’ biedt Isabel Verstraete inzichten over het zorgen voor mensen en de planeet. Hoe kan je je bedrijf omvormen zodat het volledig voorbereid is op de toekomst? Aan de hand van 4 verschuivingen kan je de manier waarop u zaken doet bijsturen. Deze verschuivingen zijn verankerd in het woord C A R E:

Collaboration – Agility – Reliability en Empathy. Je past deze verschuivingen eerst intern toe op je eigen mensen, gevolgd door het opbouwen van een andere relatie met je klanten en stakeholders. Tot slot helpt het strategisch kader u ook om beter voor de planeet te zorgen.

Bent u klaar om de positieve impact te definiëren die uw bedrijf wil maken op het leven van mensen? 

Over Isabel Verstraete

Wie aanwezig was op het VVR-congres te Malaga heeft Isabel al aan het werk gezien.

Isabel Verstraete werkte in reclame en marketing in Nederland, Frankrijk en België alvorens ze in 2011 haar eigen strategisch consultancybureau oprichtte. Ze helpt als merkstrateeg om organisaties in alle sectoren te helpen groeien op een zorgzame en duurzame manier.

In 2021 bracht Lannoo Campus haar 1ste boek uit: ‘Does your brand care? Building a better world with the Care Principles’.

Ze is tevens keynote speaker en heeft een video podcastkanaal waarin business leaders vertellen hoe zij het CARE strategisch framework toepassen op hun organisatie. Ze geeft ook gast colleges over het CARE strategisch framework bij Vlerick, Neijenrode, TU Delft, VU Amsterdam.