Ergo Wake Up Call

Maak je klaar voor deze bijzondere interactieve en actieve presentatie!
De ‘Ergo Wake Up Call’ brengt je op een humoristische manier de serieuze principes uit de ergonomie.

  • Ontdek de belangrijkste ergonomische checkpoints in functie van een veilige bureausetting (bureaustoel, toetsenbord, scherm, muis,…). Die basis krijg je zeker mee.
  • Leer je lichaam ook écht beschermen tegen het zware bureauwerk. Een perfect getunede bureaustoel is namelijk geen waterdichte bescherming tegen fysieke klachten. Kom te weten hoe je (samen met je collega’s) de mentale en fysieke gevolgen van langdurig zitten kan voorkomen.
  • Probeer je al dat stilzitten vaak ‘goed te maken’ met wat sporten na de uren? Helaas, de zitschade kan niet worden gecompenseerd. Zitten op zich is schadelijk. Daarom komt ook dit aan bod: haalbare fysieke oefeningen die je lichaam fit for the future houden.

Een typische reactie van deelnemers is dat ze zich niet verwacht hadden aan zo’n levendige en leerrijke opleiding over ergonomie!

De presentator van dienst is Veerle Franqui (Lic. in de Lichamelijke Opvoeding en European Master in Sport and Exercise Psychology). Haar enthousiasme werkt ontzettend aanstekelijk en gaat je ongetwijfeld aanzetten tot actie. Veerle is een geboren entertrainer. Ze zal je verbazen met een gefundeerde materie én een fijne spontaniteit en spitsvondigheid. Haar expertise? Een rasechte allrounder in vitaliteit. Ze kan vlotjes verschillende vitaliteitstopics met elkaar verbinden.

Benieuwd naar de presentatie van Veerle Franqui?
Schrijf je dan onmiddellijk in voor ons #BEtravelCongress van 8 t.e.m. 12 mei te Bodrum.