Anne-Sophie Snyers – Belgian Travel Confederation

Workshop : ‘CERTA, Certified Travel Agent Een sterk label voor de reisprofessional’
 

Het CERTA-Label is een nationaal kwaliteitslabel. De doelstellingen ervan zijn duidelijk

  • De kwaliteit van de Belgische toeristische actoren waarborgen en uitdragen naar het grote publiek.
  • De door de sector goedgekeurde gedragscode die zichtbaar is op de website van de FOD Economie mee uitdragen (eens je deze mee onderschrijft, wordt jouw bedrijf eveneens mee opgenomen als referentie op deze website).
  • Formaliseren en harmoniseren van goede praktijken voor verantwoord ondernemen op vlak van sociaal, economisch, cultureel en duurzaam beleid.
  • Basisprincipes van duurzaam beleid laten toepassen op de reis- en toerismesector.

Deze workshop geeft je een inzicht in het belang van dit label en laat je meteen op een praktische manier zien hoe je dit CERTA-label ook kan verkrijgen.

Over Anne-Sophie Snyers

Anne-Sophie is een gedreven executive met meer dan 15 jaar ervaring in financieel management in verschillende kleine en grote bedrijven in België, Nederland en Frankrijk.

Ze ontwikkelde in de loop der jaren een sterke commerciële expertise en kennis van en in de toeristische sector. Van 2017 tot midden 2022 was ze Algemeen Secretaris van de UPAV.

Als CEO van de Belgian Travel Confederation werkt ze nu aan de ondersteuning van de gehele Belgische reissector en dit op projectbasis met focus op opleiding, certificering, Travel Intelligence en duurzaamheid.

Anne-Sophie is optimistisch, houdt van uitdagingen en gelooft sterk in de toeristische sector, in het belang ervan en de mogelijkheden voor de sector in onze zeer snel evoluerende wereld.